Istoric

Povestea Whiteland incepe in 1993, cand James Kodor impreuna cu partenerul sau Lavinia Yassien au luat decizia sa infiinteze compania Whiteland. In scurt timp, au fost puse bazele parteneriatului cu Hochland iar Whiteland a inceput importul si distributia produselor refrigerate. Pe atunci, exista un singur depozit inchiriat, in Bucuresti, tot acolo fiind si birourile celor cativa angajati.

 

Prin 1995 a fost inaugurat si primul punct de lucru din tara, la Brasov. Au urmat deschiderea punctelor  de lucru de la Craiova, Constanta si Cluj, in anul 1997, apoi Sibiu, Iasi si Timisoara in 1998, Galati in 1999, Bacau si Oradea in 2000, iar in 2004 s-a inaugurat Pitesti.  Astfel,in 2007 existau deja 12 puncte de lucru cu depozitele lor cu temperatura controlata.

Astfel, cu cele 12 locatii si echipe amplasate strategic  la nivel national acoperim intreaga tara.

In acest timp, Whiteland a incheiat parteneriate solide si cu producatorii Meggle si Campina, consolidand astfel pozitia acestor mari jucatori si pe piata din Romania.

In 2002, managementul a decis extinderea in domeniul productiei alimentare, si astfel a fost achizitionata fabrica de sosuri si condimente Delicatese si s-a nascut brandul Don Gustosso.

In 2006 Whiteland s-a impartit in doua companii cu obiecte de activitate distincte:  Whiteland Sales & Marketing, care a preluat partea de vanzari, marketing si merchandising pentru toate produsele vandute, si Whiteland Logistics, divizia specializata in oferirea de servicii integrate de logistica.

Dar politica de eficientizare a companiei nu s-a oprit aici. Din ianuarie 2009 Whiteland s-a extins  si pe alt segment de piata, cel al serviciilor de promovare si merchandising, printr-o noua companie desprinsa practic din Whiteland Sales & Marketing :  Whiteland BTL Services, devenita acum, in urma unui amplu proces de rebranding, Imersia Multichannel Agency.

In prezent, Whiteland este un grup cu o pozitie stabila pe piata, care include cele 3 companii  Whiteland Sales & Marketing, Whiteland Logistics si Imersia, fabrica Delicatese precum si compania IT, Advanced Software Solutions.

Echipa

Promovam munca in echipa cu aceleasi valori pentru toti si pentru fiecare in parte.