Contact

Sediul Central
Bucuresti, Str. Drumul Dealul Bradului 86-120, sector 4

officewsm@whiteland.ro

Telefon: 0374 156 101
Fax: 0374 156 292

Suntem un partener corect fata de clienti, avem proiecte pe termen lung pe care dorim sa le dezvoltam in continuare, incercam sa fim, cu adevarat, un asociat pentru revanzatori si sa raspundem nevoilor lor cu produse care tin trendul cu piata si suport de marketing adecvat.

Servicii

Suntem o companie care ofera servicii integrate de vanzare si marketing si dorim ca toate actiunile noastre sa fie asociate cu actiuni de succes.

Pentru realizarea acestui obiectiv ne bazam pe echipa noastra profesionista: avem oameni de vanzari profesionisti, avem oameni de marketing instruiti si, nu in ultimul rand, avem angajati care sunt dedicati si implicati in tot ceea ce fac.

Vanzari

Inca de la aparitia sa pe piata romaneasca, Whiteland Sales & Marketing a dovedit ca serviciile de vanzare  prestate cu profesionalism sunt un deziderat pe care multe alte companii incearca sa il atinga.  Pentru noi, punctul de start il reprezinta cunoasterea nevoilor clientului, totul pentru a pune baza unei colaborari cat mai bune. Vrem sa avem cat mai multi clienti satisfacuti, sa oferim servicii si produse de calitate la preturi competitive.

Avem o echipa de vanzari specializata  –  de peste 200 angajati, localizati in 12 zone amplasate strategic pentru a acoperi intreaga tara – pentru care fiecare client si fiecare produs este important.

Specialistii nostri in vanzari beneficiaza de cursuri de formare profesionala si personala continua, iar rezultatele se vad in eficienta cu care sunt realizate obiectivele propuse, cu rezultate si plus valoare atat pentru client cat si pentru companie.

Suntem prezenti in toate canalele de vanzare importante si vrem sa fim compania de referinta pe piata nationala de FMCG, iar toate actiunile si activitatile noastre sa fie asociate cu servicii de succes.

Marketing

Intr-o era a consumatorului bombardat de foarte multe produse si servicii, si totodata de o multitudine de mesaje publicitare, sa il determini sa aleaga produsele tale este tot mai greu. Insa nu si pentru compania Whiteland Sales & Marketing, care reuseste in urma actiunilor de marketing realizate, sa pastreze pozitia de lider pentru produsele distribuite.

Departamentele de marketing si vanzari ale companiei si ale partenerilor analizeaza toate informatiile si propun actiuni in concordanta cu situatia existenta pe piata in acel moment, cu nevoile clientului si, nu in ultimul rand, in concordanta cu valorile produsului ce urmeaza sa fie promovat.

Stabilim cu eficienta toate detaliile unei actiuni de marketing, avem experienta si expertiza, iar implementarea cu succes este unul dintre atu-urile noastre. Oferim servicii de brand management, realizam promotii de orice tip in magazine, degustari de produse sau concursuri cu premii, cu ajutorul agentiilor partenere.